Så Investerar Jag

Det var först tänkt att bloggen skulle vara om FIRE, aktieinvesteringar och om att tjäna pengar hemifrån. Jag hade nio inlägg innan jag valde att radera allt och byta inriktning. Det blev för mycket ångest om ett ”genomslag” och sedan skrev jag rent allt som en dåre och nästan direkt gick in i väggen. Med det sagt så investerar jag på två sätt.

  1. Aktier
    Detta är det bästa, enklaste och mest passiva sätt att tjäna pengar på hemifrån. Främst investerar jag i tillväxtbolag som Cellavison och andra bolag med kompetent ledning. Självklart kör jag genom investeringssparkonto och med Avanza Bank.
  2. Domännamn
    Det är roligt att investera i domännamn men relativt svårt. Fördelen är att om du säljer enstaka(2-3) per år utan att aktivt marknadsföra domännamnen. Då går det inom inkomst av kapital och under 2018 tjänade jag 20,000 kr extra med investeringar i domännamn! Jag har 51 domännamn med GoDaddy.
  3. Starta Eget
    Många konka och andra vågar inte starta eget och vänstern tycker skatter ska vara tokhöga. Har inte förstått att det är företagare som betalar högst belopp till staten och tar en risk. Vänstern bör använda hjärnan på ett bättre sätt!