Om Mig

Jag heter Johan… Född 1983.

Jag lever magert genom välfärdssystemet. Har 11,390 kr netto en vanlig månad från FK, från bidrag och ej någon typ FIRE. Och ärligt är det inte exceptionellt roligt att i längden leva med låg inkomst. Jag hade hellre varit, kurant, jobbat och haft råd med utlandssemester och en bil.

Men har fått tusentals timmar till att lära mig saker genom att jag inte jobbar. Och det är jag oerhört tacksam för. Det har blivit en 13-årig utbildning med Internet!

Jag dricker varken te eller kaffe utan håller mig ofta till det ”flytande guldet” i Coca-Cola. Sedan älskar jag wasabi-nötter och favoritfilm är Batman The Dark Knight och nu längtar jag till premiären i höst av ”Joker”.

Tröttnade på minimalism sparar nu pengar för att åka ner till Löddeå våren 2020, för att försöka spöfånga en enorm gammelgädda över drömgränsen 10 pannor.

Jag är intresserad av UFC och boxning och tittar ofta på videoklipp på YouTube. Tycker även om svenska svartvita filmer från 1940-50 talet.

Lyssnar på Pink Floyd, Amy Winehouse och hittade nyligen den perfekta YouTubekanalen med musik i min smak, Sina-drums ! Men ibland känner jag för tuffare musik som denna:

15 Maj: Håller på att ändra titel på bloggen. Om någon har ett bra förslag så kommentera gärna. Vill helst använda nåt simpelt som inte låter kommersiellt.

P.S. Min blogg är en så kallad ”slaskblogg” där jag skriver om sånt som händer i mitt liv och vad jag gjort och mitt mående. Ibland blir det videoklipp från YouTube om aktier, motivation eller tjäna pengar(privatekonomi)… vilka är starka passioner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *